خواص جینسینگ

جینسینگدر قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز.جینسینگتازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگسفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگقرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگآمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگآسیایی (Panax ginseng) است.

 

بیشتر بخوانید: خواص جینسینگ | ۱۹ خاصیت جینسینگ در سلامتی، پیشگیری و درمان بیماری ها

 


جامعه سلامت جینسینگ ,برداشت ,خاصیت جینسینگ ,برداشت میشود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا هرچی بخوای هست طاها دانلود - دانلود فیلم 2017 جدید ، انیمیشن 2017 آموزش آیلتس با نوین ترین متود های آموزشی تولید و فروش پرلیت فروشگاه gigr پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان ایناز چت|بیتا چت|چت|چت روم خرید فالوور اینستاگرام اینجا زیبایی را درک کن بازیکن